2.2.15

Μήνυση Μπέου κατά Κλημόπουλου για τα επεισόδια της Τετάρτης!


Από το http://magnesianews.gr μαθαίνουμε ότι ο συναγωνιστής Θωμάς Κλημόπουλος, στοχοποιείται ως υποκινητής της διαμαρτυρίας της Τετάρτης 28/2/2015 στο Δημαρχείο Βόλου. Προφανώς ο δήμαρχος νομίζει ότι έτσι θα φοβίσει τον κόσμο που αντιδρά στις πρωτόγνωρες προκλήσεις και την πολιτική του, εξ ιδίων κρίνοντας... Οι εκατοντάδες πολίτες από τα χωριά και το Βόλο έζησαν καρέ-καρέ τα γεγονότα της Τετάρτης και είμαστε όλοι πανέτοιμοι να υπερασπιστούμε τον Θωμά, σε όλα τα επίπεδα. Τον άνθρωπο που συμμετείχε ενεργά στον αγώνα μας απο την πρώτη στιγμή για τη διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα του Νερού.
Δεν ξεΝΕΡΟνουμε και δεν χαλαρώνουμε.

Τον Θωμά Κλημόπουλο, πρώην Δημοτικό Σύμβουλο των “Δρόμων Συνεργασίας” στοχοποιεί ως υποκινητή της διαμαρτυρίας που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στο Δημαρχείο του Βόλου ο Δήμαρχος κ. Αχιλλέας Μπέος, στρεφόμενος κατά εκείνου προσωπικά με μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στην Εισαγγελία Βόλου. Στη διαμαρτυρία συμμετείχαν δεκάδες συμπολίτες, οι οποίοι αντιτίθενται στην εφαρμογή του νέου κανονισμού άρδευσης της ΔΕΥΑΜΒ, θέμα το οποίο θα συζητούνταν την ημέρα εκείνη στο πλαίσιο διαβούλευσης με τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων του Δήμου Βόλου. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής Βόλου:
“Αποφασισμένος να προασπίσει τη νομιμότητα και την ομαλή και δημοκρατική λειτουργία του Δήμου και της πόλης, ο δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος προχώρησε στην υποβολή μηνυτήριας αναφοράς, που κατατέθηκε στην Εισαγγελία Βόλου, αναφορικά με τα επεισόδια που προκλήθηκαν στο Δημαρχείο, την περασμένη Τετάρτη, κατά τη διάρκεια ενημερωτικής συνάντησης για τη διαχείριση θεμάτων άρδευσης.
Η μηνυτήρια αναφορά στρέφεται κατά του Θωμά Κλημόπουλου, φαρμακοποιού και κατά παντός άλλου υπευθύνου και συμμετέχοντος, ενώ ως μάρτυρες προτείνονται δημοτικοί σύμβουλοι που ήταν παρόντες στη σύσκεψη και στα επεισόδια.
Πιο συγκεκριμένα στη μηνυτήρια αναφορά σημειώνονται τα εξής:
Η συνέχεια εδώ




http://watervolo.blogspot.gr/